FØR DU MAILER OSS

Vi er ikke et reisebyrå, - vi har derimot bodd ti år på den rumenske kysten og kjenner området godt. Stikkordet er informasjon.

Vi vet også om tjenester som holder mål og som vi kan tipse deg om. Vi gjør dette kostnadsfritt.Gjelder henvendelsen en reise, vær konkret. Og den må gjelde reisemål på den rumenske Svartehavskysten, ikke andre steder i Romania.

  • TIDSPUNKTET FOR REISEN
  • HVOR MANGE PERSONER
  • HVA SLAGS KRAV DERE HAR TIL OVERNATTING OG OPPLEVELSER
  • EPOSTADRESSE 
  • TRANSPORTØNSKER
Angående spørsmål om kjøp av ferieboliger etc, kan vi bare vise deg til eiendomsfirma.

For hotellpakker i Romania kjøpt på forhånd i Norge, henvend deg til kontakt@visitromania.no eller sjekk websida www.visitromania.no 

Vi kan ikke kjøpe tog - eller bussbilletter i Romania for deg, men tipse seg om hvordan det lett gjøres online. Egen link til dette finnes på sida vår

Vi svarer så raskt vi kan og vanligvis innen 24 timer. Når vi har sendt deg informasjonen du var på jakt etter, venter vi en tilbakemelding fra deg om dette var nyttig eller ikke. Mange som får info, gir ikke lyd fra seg i det hele tatt og dette synes vi er lite sympatisk.

Har du tips eller kommentarer, - send oss en mail.

Beste hilsen Romaniaposten.comVELKOMMEN !

Denne siden er for deg og dine som vurderer en badeferie på den rumenske Svartehavskysten. Og kanskje mest for deg som liker å ordne det meste på egen hånd. Romania har det siste tiåret hatt en betydelig økning i turismen.
De rumenske badebyene er oppdaterte og klare til å ta imot norske turister

Spørsmål? Tips? Send oss en mail på romaniaposten@gmail.com | eller: | WhatsApp sms Romaniaposten : +40747230033

Litt praktisk info ...

Til de rumenske badebyene kommer du enklest med direktefly fra Torp Sandefjord eller Oslo Gardermoen, Begge lavprisselskapene flyr to - tre ganger i uka og lander på hovedflyplassen Henri Coanda i Bucuresti - også bare kalt Optopeni med flyplasskode OTP.

Man kan fly direkte til flyplassen i Constanta via LUTON i UK og Milano i Italia. Men dette blir flybytte og stopover ofte.

Fra Bucuresti er det rundt 240 km til kysten. Flere fly -og minibusser har regelmessige avganger til Constanta direkte fra flyplassen flere ganger natt og dag. Dette er den billigste og enkleste varianten.

Du kan også ta en taxi inn til sentrum av Bucuresti og hovedjernbanestasjonen Gara de Nord og første tog til Constanta og alle badebyene sør for havnebyen. Det raskeste direktetoget tar 2 timer. De andre vanligvis 2 timer 20 minutter på strekningen Bucuresti - Constanta

Når du bestiller taxi i Romania gjør det gjerne gjennom en av de mange appene for slikt. Det er sikkert, transparent og gir riktig pris.

Mange velger også å bli en natt i den rumenske hovedstaden ved ankomst eller ved avreise, Bucuresti er utrolig mye å by på for alle uansett alder. Byen har også Europas største spa og innendørs badeland THERME - pluss Romanias største utendørs badeland og aktivitetspark DIVERTILAND noe utenfor sentrum

Det går også rutebusser hver time til Constanta og badebyene, men denne stasjonen finnes et par kvartaler fra Gara de Nord.

Har du booket hotell i forkant, kan du i de fleste tilfelle bli hentet av hotellet av en engelskspråklig sjåfør etter avtale. Dette må du da helst avtale en uke før avreise. Avtal pris på forhpnd i lokal valuta LEI | RON

Overnatting finner du på de vanlige søkesidene som ellers i Europa. Trivago er veldig populær i Romania. For billigere hoteller har Romania egne søkesider som PLAJA og TURISTINFO.

ROMANIAS NEST STØRSTE BADEBY


Eforie Nord ved Steaua de Mare

Mamaia Nord Navodari

ONEIRO HOLIDAY RESORT MAMAIA NORD NAVODARI

ONEIRO HOLIDAY RESORT MAMAIA NORD NAVODARI
Flotte leiligheter rundt et svømmebasseng med egen restaurant 100 meter fra den flere kilometerlange stranda.

Våre sider

ROMANIAPOSTEN | :
REIS TIL ROMANIA | KORT OG GODT ROMANIA | NYHETER | EPOST romaniaposten@gmail.com | WhatsApp + 40 747 230033